Hem » 01 november 01:21, Rån, Karlshamn

01 november 01:21, Rån, Karlshamn

Man rånad, Drottninggatan.

Larm inkommer om ett personrån på Drottninggatan. En man i 60-årsåldern ska ha blivit rånad av två gärningsmän. De ska ha varit utrustade med ett knivliknande föremål som de hotat mannen med och på så sätt kommit över hans plånbok och kod till bankkort. De misstänkta ska därefter ha lämnat platsen springandes mot torget. Polispatruller skickas till platsen för att höra målsägande och söka efter de misstänkta. En anmälan om rån upprättas. Ingen misstänkt är i nuläget gripen. Målsägande ska inte ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *