Hem » Uppdaterad 31 oktober 12:32: 31 oktober 07:57, Stöld/inbrott, Ovanåker

Uppdaterad 31 oktober 12:32: 31 oktober 07:57, Stöld/inbrott, Ovanåker

En man i 35-årsåldern gör inbrott i Runemo men blir upptäckt och avbruten av två privatpersoner. Mannen har fått tag i en yxa som han springer omkring med men privatpersonerna får bort yxan och får ner mannen på marken där de håller honom under kontroll tills en patrull kommit på plats.
Mannen frihetsberövas av polis.

Uppdatering kl 12:29
Mannen greps inte i samband med ett inbrott, utan målsägande upptäckte att mannen försökte stjäla deras fyrhjuling. Han fick tag i en yxa som han höjde mot målsägande och försökte sedan fly från platsen men blev övermannad och nedbrottad.
Polisen skriver anmälningar om försök till stöld, olaga hot och ringa narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *