Hem » 31 oktober 00:18, Våld/hot mot tjänsteman, Hofors

31 oktober 00:18, Våld/hot mot tjänsteman, Hofors

En fisketillsyningsman hotas.

Fyra personer utan fiskekort fiskar i Långsjön. Detta rapporteras av en fisketillsyningsman. Men de fyra personerna stannar kvar vid sjön och spelar hög musik. När fisketillsyningsmannen säger till om detta blir hotar en av männen tillsyningsmannen med anspelningar på vad som händer i Frankrike.
Polisen skriver en anmälan om hot mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *