Hem » 31 oktober 00:12, Misshandel, Torsås

31 oktober 00:12, Misshandel, Torsås

Flera skadade efter fest, Allfargatan.

Larm inkommer om flera skadade personer i anslutning till en fest i närheten av kommunhuset. Polispatruller och ambulanser skickas till platsen. Det är mycket folk på plats och tre skadade personer anträffas. Minst en av dem åker med ambulans in till sjukhus. Två anmälningar om misshandel upprättas. Närmare detaljer kring händelsen är i nuläget inte kända.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *