Hem » 29 oktober 02:29, Stöld/inbrott, Kalmar

29 oktober 02:29, Stöld/inbrott, Kalmar

Inbrott i tobaksbutik, Trädgårdsgatan.

Omkring kl 02:00 går larmet till en tobaksbutik på adressen. Väktare åker till platsen och konstaterar inbrottet. Okänd gärningsperson har tagit sig in genom att bryta upp samt krossa ett ytter och ett innerfönster. Det är under anmälningsupptagningen oklart om någonting har stulits. Polis åker till platsen och genomför brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *