Hem » 28 oktober 04:51, Stöld/inbrott, Vimmerby

28 oktober 04:51, Stöld/inbrott, Vimmerby

Inbrott i restaurang, Stora torget.

Polis åker till en retaurang på Stora torget med anledning av ett inbrott. Uppringaren till polisen har hört glaskross och ett larm som har gått igång. Vederbörande har även sett två personer lämna platsen bärandes på ett föremål. Då polis anländer konstateras inbrott. I skrivande stund finns inga fler detaljer kring händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *