Hem » 28 oktober 03:23, Inbrott, försök, Ovanåker

28 oktober 03:23, Inbrott, försök, Ovanåker

Glaskross och försök till grov stöld i Edsbyn.

Polisen får in ett larm om en krossad ruta i en entrédörr i Edsbyn som till en början misstänks som en skadegörelse. Efter att polis varit på platsen visar det sig dock att gärningsmannen också har försökt bryta sig in i en lägenhet.

En anmälan om försök till grov stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *