Hem » Uppdaterad 27 oktober 19:23: 27 oktober 16:51, Rån, Lessebo

Uppdaterad 27 oktober 19:23: 27 oktober 16:51, Rån, Lessebo

Två pojkar i 13-årsåldern ska ha blivit rånade av ett flertal personer. En av pojkarna ska också ha blivit misshandlad i samband med rånet. Polispatrull skickas till platsen för att höra pojkarna och söka efter de misstänkta. Rånarna ska bland annat ha tillgripit en jacka och ett par hörlurar. Närmare detaljer kring händelsen är i nuläget inte kända.

Uppdatering: Två anmälningar om rån upprättas. Den pojke som har blivit misshandlad har ej varit i behov av vård. Inga tillhyggen ska ha använts i samband med händelsen. Gärningsmännen ska ha varit fyra till antalet och beskrivs som killar i 14-15-årsåldern. I nuläget finns ingen misstänkt gripen.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *