Hem » Uppdaterad 27 oktober 18:54: 27 oktober 18:13, Trafikolycka, Karlskrona

Uppdaterad 27 oktober 18:54: 27 oktober 18:13, Trafikolycka, Karlskrona

Uppdaterad 27 oktober 18:54

Personbil i olycka med älg, E22.

Larm inkommer om en olycka mellan en personbil och en älg på E22 i höjd med Törnåkra. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det finns i nuläget ingen information om eventuella personskador.

Uppdatering: Bilen ska bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus för hela Blekinge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *