Hem » 26 oktober 16:58, Motorfordon, anträffat stulet, Hudiksvall

26 oktober 16:58, Motorfordon, anträffat stulet, Hudiksvall

En dikeskörd bil anträffas av Kustbevakningen.

Personal från Kustbevakningen anträffar en dikeskörd kvaddad bil på länsväg 778 på väg ut mot Hornslandet och kontaktar polisen. På platsen hör man också hur någon springer omkring i skogen i närheten av bilen.
En man i 30-årsåldern hittas senare på vägen och berättar att han åkt med bilen, men det är oklart vem som var förare och var han eller hon är nu.
Bilen visar sig vid kontroll vara stulen och en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs. Innan bilen återlämnas till ägaren görs viss spårsäkring i fordonet. Mannen som hittades på vägen går i nuläget inte att knytas till bilen som förare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *