Hem » 15 augusti 01:07, Bråk, Växjö

15 augusti 01:07, Bråk, Växjö

Flera personer i bråk, centrum.

Uppringare berättar om ett bråk på Storgatan där flera personer ska vara inblandade. Polis skickas till platsen och bråket skingrar sig. Strax därefter får en polisbil syn på en personbil som försöker köra ifrån polisbilen. Tilltaget misslyckas och personbilen kolliderar med ett vägräcke vid rättspsyk. Föraren grips misstänkt för vårdslöshet i trafiken och medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Och en passagerare medtas för provtagning misttänkt för ringa narkotikabrott. Det är oklart om personerna i bilen varit inblandade i bråket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *