Hem » Ung man misstänkt för knivöverfall på Lindholmen

Ung man misstänkt för knivöverfall på Lindholmen

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ett mordförsök på Lindholmen i Göteborg i början av december. Mannen är redan frihetsberövad misstänkt för andra brott.

Efter ett massivt utredningsarbete har nu polisen nått ett genombrott i förundersökningen gällande försök till mord. Mannen delgavs misstanken i häktet då han redan är frihetsberövad misstänkt för andra brott.

– Det är teknisk bevisning som ligger till grund för misstanken. Fortfarande återstår mycket utredningsarbete men det är ett genombrott att vi nu har en misstänkt för brottet, säger Annika Johansson, gruppchef vid grova brottsektionen i Storgöteborg.

Mordförsöket skedde natten till den 8 december på Lindholmsallén på Hisingen i Göteborg. En kvinna i 30-årsåldern överfölls av en okänd man som knivhögg henne ett stort antal gånger över hela kroppen. Efteråt sprang gärningsmannen från platsen.

Den misstänkte mannen förnekar brott.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *